PLĂCI CERAMICE

Material natural, rezistent și atemporal

PLĂCI CERAMICE

Material natural, rezistent și atemporal

Consistența tonurilor, aspectul natural și durabilitatea sunt calități care recomandă plăcile ceramice pentru fațadă ventilată. Acest material veritabil, colorat în masă, asigură durabilitatea și un aspect uniform și natural pentru fațada ta. Fațada acoperită cu plăcile ceramice este o investiție bună pentru mulți ani care, în timp, nu va pierde din frumusețea sa originală.

PLĂCI CERAMICE CU PERETE SIMPLU

fațadă ventilată

Plăci ceramice cu perete simplu

Plăcile ceramice pentru fațadă

PLĂCILE CERAMICE PENTRU FAȚADĂ sunt produse din argilă și minerale, extrudate la înaltă presiune și arse la temperaturi foarte ridicate. Astfel, se obține un material foarte rezistent care face față excelent condițiilor extreme meteorologice și de uzură în timp. Descoperă varietatea de culori și texturi rafinate în gama noastră de plăci ceramice, marca ARCHITON.

PLĂCI CERAMICE CU PERETE DUBLU

fațadă ventilată

Plăci ceramice cu perete dublu

Plăci ceramice cu perete dublu Natural colors

Plăci ceramice cu perete dublu Metallic colors

LUCRĂRI DE PORTOFOLIU

Unde se folosec plăcile ceramice

În oferta noastră găsiți plăci ceramice destinate să fie utilizate pentru placarea exterioară. Ele sunt o opțiune bună atât pentru suprafețe verticale, cât și pentru fațade curbate sau în pantă.

Caracteristici tehnice plăci ceramice

Materialul este ușor, durabil, rezistent la foc și complet impermeabil. Deoarece plăcile ceramice nu absorb căldura, ele oferă un efect de răcire pentru fațadă. Acest lucru este benefic în special în lunile călduroase de vară din România.

Cum se montează

Montajul fațadei ventilate nu este complicat, dar există câteva reguli importante care trebuie respectate pentru a avea cel mai bun rezultat la instalarea fiecărui material. Poți să descarci documentația tehnică și ghidurile de instalare sau să ne contactezi pentru a-ți răspunde la orice întrebare. Lucrăm cu echipe de montaj care au multă experiență și pe care ți le recomandăm cu încredere. La cerere, inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a plăcilor.

Impact asupra mediului urban

Fabricată din materiale naturale lipsite de metale grele și alți aditivi dăunători, o fațadă din plăci ceramice oferă o izolare termică și fonică optimă și un mediu sănătos pentru cei care locuiesc sau lucrează în clădire. În plus, ventilația din spate asigură un climat interior echilibrat și sănătos și contribuie pozitiv la problema generală a protecției climatice.

Documentație

Aici poți să descarci broșurile despre materiale, documentația tehnică, ghidurile de instalare și certificatele de garanție. Contactează-ne pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

RESURSE

pentru un oraș plin de energie

Suntem alături de tine în procesul de proiectare şi execuţie a unei faţade ventilate, ajutându-te să optimizezi fiecare etapă, economisind timp şi bani, oferindu-ți “soluții la cheie”. Citește mai mult despre promisiunea Ecofort și cele 7 puncte pe care le respectăm în fiecare proiect în care ne implicăm.

Oferte exclusive în cadrul lichidării de stoc

Dă viață proiectelor tale cu plăcile Ecofort la prețuri speciale valabile până la finalul anului sau în limita stocului disponibil.

Profită de ofertă, stocurile sunt limitate!