PANOURI BOND

Material ușor, flexibil și simplu de aplicat

BOND

Material ușor, flexibil și simplu de aplicat

Bond-ul este unul dintre cele mai flexibile materiale de fațadă, ceea ce permite utilizarea lui în proiectele care conțin forme atipice, ce sunt greu sau chiar imposibil de realizat cu multe alte panouri. Bond-ul poate fi tăiat, pliat, găurit, îndoit sau perforat fără a-și pierde integritatea structurală.

PANOURI COMPOZITE DIN ALUMINIU - BOND

fațadă ventilată

Panouri Bond Metallic colors

Panouri Bond Prestige colors

Panouri Bond Solid Colors

Panouri Bond Wooden Colors

Material prietenos pentru designeri

Panourile de aluminiu compozit oferă probabil cea mai largă gamă de culori dintre toate tipurile de materiale pentru fațade, fapt care îl face o alegere excelentă pentru proiecte personalizate. În gama NATURALBOND găsești o mare diversitate de culori, dar, în funcție de cantitatea dorită, poți să comanzi și panouri în nuanța proiectului tău. Panourile de bond te vor ajuta să creezi o fațadă funcțională și agreabilă din punct de vedere estetic.

Unde se folosesc panourile Bond

Bond-ul este unul dintre cele mai populare materiale atât pentru uz interior, cât și exterior. Panourile bond sunt folosite pentru fațadele și balcoanele clădirilor de birouri, industriale, comerciale și chiar rezidențiale. Ele sunt foarte des întâlnite și în design interior, industria mobilei și a reclamelor.

Caracteristici tehnice panouri Bond

Panourile de bond distribuite de Ecofort sunt produse de compania ASAȘ Aluminum sub marca Naturalbond, în gama noastră sunt panouri cu foile de aluminiu de 0,4 sau de 0,5 mm. Plăcile au clasa de reacție la foc B1, B2 sau A2 în funcție de miezul folosit pentru fiecare tip de placă.
Toate tipurile de panouri bond sunt durabile, rezistente la diverse condiții meteo, raze UV și impact mecanic, termite, ciuperci și substanțe chimice. Panourile bond au funcționalitate excelentă: izolare termică și fonică, siguranță la cutremure și rezistență la foc.

Cum se montează

Montajul fațadei ventilate nu este complicat, dar există câteva reguli importante care trebuie respectate pentru a avea cel mai bun rezultat pentru instalarea fiecărui material. Poți să descarci documentația tehnică și ghidurile de instalare sau să ne contactezi pentru a-ți răspunde la orice întrebare. Lucrăm cu echipe de montaj care au multă experiență și pe care ți le recomandăm cu încredere. La cerere, inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a panourilor.

Documentație

Aici poți să descarci broșurile despre materiale, documentația tehnică, ghidurile de instalare și certificatele de garanție. Contactează-ne pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

RESURSE

pentru un oraș plin de energie

Suntem alături de tine în procesul de proiectare şi execuţie a unei faţade ventilate, ajutându-te să optimizezi fiecare etapă, economisind timp şi bani, oferindu-ți “soluții la cheie”. Citește mai mult despre promisiunea Ecofort și cele 7 puncte pe care le respectăm în fiecare proiect în care ne implicăm.