Plăci HPL

Material puternic, elegant și ușor de întreținut

Plăci HPL

Material puternic, elegant și ușor de întreținut

Indiferent dacă dorești să adaugi câteva accente frumoase fațadei tale sau să construiești o fațadă complet ventilată, HPL – ul este un material care oferă o multitudine de posibilități. Panourile HPL rezistă foarte bine la factori externi și sunt ușor de întreținut.

PLĂCI HPL

fațadă ventilată

Plăci HPL 

Solid colors

Plăci HPL 

Stone

Plăci HPL 

Concrete

Plăci HPL 

Wooden colors

Plăci HPL 

UV+ Wooden colors

Material elegant pentru fațade moderne

Datorită stratului protector, HPL -ul este un material foarte rezistent la zgârieturi și lovituri, își păstrează luciul pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, panourile HPL nu se decolorează la lumină și rezistă la razele UV. Materialul se comportă bine și în mediu umed și atunci când este expus la temperaturi ridicate. HPL este un material care nu se murdărește în profunzime, astfel încât poți să-l cureți ușor de graffiti și de pete în general.

LUCRĂRI DE PORTOFOLIU

Unde se folosesc plăcile HPL

HPL-ul este un material popular de placare pentru clădiri rezidențiale și comerciale. Datorită proprietăților lor igienice excelente, sunt foarte des folosite și pentru a acoperi pereții interiori în birouri, spitale, școli sau instituții publice.

Caracteristici tehnice plăci HPL

Panourile HPL distribuite de Ecofort sunt produse de compania Gentaș, în gama noastră sunt 2 tipuri de panouri: G-Ext EBS și G-Ext UV+. Panourile decorative pentru exterior G-Ext EBS sunt produse prin presarea hârtiei kraft impregnate împreună cu foliile decorative și tratate cu EBC (tratament cu fascicul de electroni). Sunt potrivite pentru utilizare orizontală și verticală la exterior.

Panourile decorative pentru exterior G-Ext UV+ sunt produse cu tehnica de producție HPL. Stratul de suprafață al panourilor G-Ext UV+ este tratat special și consolidat suplimentar. Acele panouri sunt potrivite pentru utilizare verticală.

Ambele tipuri de panouri HPL sunt rezistente la condiții meteorologice dificile, razele UV și impact mecanic. 

Cum se montează

Montajul fațadei ventilate nu este complicat, dar există câteva reguli importante care trebuie respectate pentru a avea cel mai bun rezultat pentru instalarea fiecărui material. Poți să descarci documentația tehnică și ghidurile de instalare sau să ne contactezi pentru a-ți răspunde la orice întrebare. Lucrăm cu echipe de montaj care au multă experiență și pe care ți le recomandăm cu încredere. La cerere, inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a plăcilor.

Documentație

Aici poți să descarci broșurile despre materiale, documentația tehnică, ghidurile de instalare și certificatele de garanție. Contactează-ne pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

RESURSE

pentru un oraș plin de energie

Suntem alături de tine în procesul de proiectare şi execuţie a unei faţade ventilate, ajutându-te să optimizezi fiecare etapă, economisind timp şi bani, oferindu-ți “soluții la cheie”. Citește mai mult despre promisiunea Ecofort și cele 7 puncte pe care le respectăm în fiecare proiect în care ne implicăm.

Panourile HPL Fundermax® sunt acum disponibile în gama Ecofort