CĂRĂMIDĂ APARENTĂ

Material primitor, autentic și eficient

Cărămidă aparentă, fațadă ventilată, Ecofort

CĂRĂMIDĂ APARENTĂ

Material primitor, autentic și eficient

Cărămida aparentă este un material distinct, care funcționează bine atât cu designurile moderne, cât și cu cele tradiționale. Materialul adaugă eleganță și stil fațadei tale și dă o senzație de caldură și un aspect primitor al interiorului.

CĂRĂMIDĂ APARENTĂ

fațadă ventilată

Cărămidă aparentă
ANTICA

Cărămidă aparentă
GLAZURATĂ

Cărămidă aparentă
GOTHIC

Cărămidă aparentă
JUMBO

Cărămidă aparentă
NATURAL

Cărămidă aparentă
NETEDĂ

Cărămidă aparentă
RUSTICĂ

Cărămidă aparentă
STALACTITE

Material atemporal pentru fațade

Pe lângă frumusețea incontestabilă a acestui material, unul dintre avantajele principale este și eficiența sa de utilizare. CĂRĂMIDA APARENTĂ te ajută să obții un aspect fermecător al unui zid de cărămidă fără pierderea de spațiu, lucrările migăloase sau costurile suplimentare implicate de construirea unui perete complet din cărămidă clasică.
În oferta noastră, găsești cărămida aparentă aleasă, marca ARCHITON, la prețuri accesibile. În afară de cărămizile plate, oferim și cărămizi în forme speciale pentru finisarea colțurilor, spațiilor din jurul ferestrelor, ușilor și pereților.
Cele mai căutate modele sunt în stoc.

Unde se folosește acest tip de cărămidă

Cărămida aparentă este un material versatil apreciat, atât de profesioniști, cât și de proprietarii de case. Acest material ușor (30kg/mp) economisește spațiu și poate fi instalat pe aproape orice suprafață, atât timp cât substratul este solid din punct de vedere structural și poate suporta greutatea materialului.

Cărămida aparentă este un material excelent pentru placarea fațadelor, pentru acoperirea soclurilor, dar și a gardurilor. Materialul arată minunat și în spațiile interioare.

Cărămida aparentă poate fi folosită, cu succes, și în placarea fațadelor ventilate astfel: pe fațadă se montează substructura clasică pentru fațadă ventilată, iar pe aceasta se montează plăci de fibrociment nefinisate. Apoi, pe plăcile de fibrociment, se va lipi, cu adeziv, cărămida aparentă.

Caracteristici tehnice ale acestui material atemporal

Argila arsă la temperatură înaltă face cărămida să devină un material foarte durabil care, odată instalat, va face față chiar și celor mai dificile condiții meteo. Cărămida aparentă rezistă foarte bine la umiditate, mucegai, dar și daune cauzate de poluare. Materialul are o stabilitate termică excelentă, care ajută la reducerea costurilor asociate cu încălzirea și răcirea clădirii. Acesta reacționează lent la schimbările de temperatură externă, păstrând astfel temperatura stabilă în casă.

Fără îndoială, cărămida aparentă este unul dintre cele mai rezistente materiale la foc, având clasa de reacție la foc A1.

Cum se montează

Montajul fațadei ventilate nu este complicat, dar există câteva reguli importante care trebuie respectate pentru a avea cel mai bun rezultat la instalarea fiecărui material în parte. Poți să descarci documentația tehnică și ghidurile de instalare sau să ne contactezi pentru a-ți răspunde la orice întrebare legată de montaj. Lucrăm cu echipe de montaj care au multă experiență și pe care ți le recomandăm cu încredere. La cerere, inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a materialelor.

Documentație

Aici poți să descarci broșurile despre materiale, documentația tehnică, ghidurile de instalare și certificatele de garanție. Contactează-ne pentru a-ți răspunde la orice întrebare legată de montaj, material, opțiuni sau certificate.

RESURSE

pentru un oraș plin de energie

Suntem alături de tine în procesul de proiectare şi execuţie a unei faţade ventilate, ajutându-te să optimizezi fiecare etapă, economisind timp şi bani, oferindu-ți “soluții la cheie”. Citește mai mult despre promisiunea Ecofort și cele 7 puncte pe care le respectăm în fiecare proiect în care ne implicăm.

Panourile HPL Fundermax® sunt acum disponibile în gama Ecofort