ECOFORT

Pentru un oraș
plin de energie

ECOFORT

Pentru un oraș
plin de energie

Mediul frumos în care trăim sporește starea noastră de spirit. Frumusețea clădirilor și spațiilor bine îngrijite ne încarcă cu energie pozitivă, ne face să ne simțim confortabil și ne îndeamnă să avem grijă de orașul nostru. Noi, la Ecofort, suntem o echipă de profesionişti în faţade ventilate. Credem că această soluție durabilă, estetică și sustenabilă contribuie la transformarea mediului urban într-unul mai plăcut pentru viaţă.

PENTRU UN ORAȘ

plin de energie

Suntem distribuitorii mai multor producători importanți de materiale pentru fațade, care sunt destinate să fie utilizate în soluții de construcții moderne și eficiente energetic.

Îi sprijinim pe clienți noștri să ia o decizie informată despre fațadă și îi ajutăm să economisească resurse, oferind soluția completă pentru a construi o fațadă ventilată: consultanță, placare, substructură, livrare după cerințele clientului şi parteneriat pentru montaj.

Prin ceea ce facem, vrem să contribuim la dezvoltarea frumoasă a orașelor noastre, astfel încât clădirile în care trăim să ne ofere confort și energie pozitivă.

Valorile noastre

Ecofort este o echipă matură cu valori solidificate în timp. Putem atinge obiectivul unui oraş plin de energie despre care vorbim mai sus numai în echipă. De aceea, am pus la baza acesteia un set de valori în care cred toţi membrii şi care se văd în tot ceea ce facem.

Grijă - nouă ne pasă

Suntem diferiți prin dorinţa noastră de a fi lângă client încă din faza de proiectare şi până la finalizarea proiectului. Ştim că în industria noastră o relaţie win/win nu poate fi decât o relaţie bazată pe implicare, încredere, flexibilitate şi ascultare.

Onestitate

Mediul pe care l-am construit în Ecofort şi relaţiile legate de-a lungul anilor de activitate au la bază onestitatea, înțeleasă ca o transparență deplină, o asumare deplină şi o garantare a unui comportament etic.

Calitate

Prin natura activității noastre, ne asumăm implementarea unor soluții menite să reziste în timp; de aici, rezultă o atenție sporită spre calitate, văzută ca o caracteristică atât a produselor și soluțiilor tehnice, cât şi a serviciilor.

Inovație

Credem în inovaţie, aceasta este motorul care ne duce spre un viitor mai bun, ajutându-ne să ne transformăm. Faţadele ventilate sunt rodul inovaţiei, fiind o soluţie tehnică ce realmente ne face viaţa mai bună.

CONSTRUIEȘTE O FAȚADĂ

de care se vor bucura mai multe generații

Ne implicăm în toate fazele proiectului, prin instrumente dedicate şi prin expertiza partenerilor internaționali.

Consultanță

Alege cea mai potrivită placare pentru fațada ta la prețuri accesibile. În oferta noastră, găsești o varietate de materiale: fibrociment, HPL, bond, plăci ceramice și cărămidă aparentă. 
Te așteptăm în vizită la showroom-ul nostru, unde poți să vezi toate materialele pe care le oferim în mărimi și în aplicații diferite.

Mostre

Pentru a te convinge că materialul selectat este într-adevăr alegerea corectă, comandă mostrele de materiale pe care le preferi la tine la birou sau acasă, atunci când ceri cotație. Le livrăm în orice parte a României.

Optimizare

Împreună cu partenerii noștri, te ajutăm cu stereotomia optimă a panourilor pentru proiectul tău, astfel încât pierderea materialului să fie minimă și ca urmare, să economisești bani. Cere detalii despre optimizarea costurilor de la echipa noastră de vânzări.

Montaj

Lucrăm cu echipe de montaj care au multă experiență și pe care ți le recomandăm cu încredere. La cerere, inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a plăcilor.
Poți să descarci documentația tehnică și ghidurile de instalare sau să ne contactezi pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

Garanție

Materialele de fațadă pe care le oferim, vin cu perioadă de garanție între 10 și 15 ani. Verifică condițiile de garanție pentru fiecare material aici sau cere informații de la echipa noastră de vânzări.

VERIFICĂ DACĂ POȚI SĂ BENEFICIEZI

de stoc și substructură

Stoc
Înțelegem importanța disponibilității materialelor când procesul de construcție este în plină desfășurare, astfel încât cele mai căutate materiale sunt mereu în stoc.

Substructură
Dacă dorești să minimizezi efortul și costul de cumpărare al elementelor pentru fațada ventilată, poți găsi, în oferta noastră, împreună cu o gamă variată de materiale de fațadă, diferite variante de substructură de aluminiu la prețuri accesibile.