PLĂCI CONSTRUCȚII

Material durabil, versatil și economic

PLĂCI PENTRU CONSTRUCȚII

Material durabil, versatil și economic

Placări exterioare, interioare, case modulare – soluțiile de a construi cu fibrociment sunt infinite. În gama Ecofort, găsești plăcile de fibrociment tepePAN și plăcile aglomerate de fibrociment Betopan în diverse mărimi și grosimi.

PLĂCI AGLOMERATE DE FIBROCIMENT CU AȘCHII DE LEMN

fațadă ventilată

Ideal pentru lucrări de construcții durabile

PLĂCILE DIN FIBROCIMENT marca betopan® sunt plăci aglomerate pe bază de ciment și conțin așchii de lemn pentru armare.

Plăcile de construcții pe bază de ciment sunt familiare tuturor celor implicați în construcții. Plăcile de ciment sunt presate și uscate, folosind așchii de lemn preimpregnate pentru armare. Este important aici să nu fie rumeguș, ci așchii de lemn special realizate din bușteni de lemn de pin. Pe placă sunt folosite două dimensiuni de așchii de lemn, mai fine la părțile exterioare și mai mari în interiorul plăcii. Plăcile au o rată mică de absorbție a apei, dar nu se umflă și nu se dezintegrează din această cauză. Așchiile de lemn sunt impregnate cu aditivi hidratanți, care ajută la o mai bună aderență cu cimentul și reduc absorbția de apă. Zona de utilizare a plăcilor este largă, deoarece plăcile sunt produse de la 8 mm grosime până la 40 mm grosime. Astăzi, această placă este folosită aproape peste tot acolo unde este nevoie de un material care nu se descompune din cauza umezelii, este rezistent la insecte și mucegai. Plăcile betopan® sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în structurile de protecție împotriva incendiului, tavane, precum și în acoperirea structurilor portante metalice.

PLĂCI PENTRU CONSTRUCȚII DIN FIBROCIMENT

fațadă ventilată

Plăci de construcție cu suprafață netedă

PLĂCILE DIN FIBROCIMENT tepePAN sunt un material de construcții multifuncțional cu suprafață plană, alcătuite din ciment și fibre de celuloză. Aceste materiale versatile sunt potrivite în toate domeniile de construcții care necesită durabilitatea materialelor și rezistența lor ridicată la impact mecanic și la foc.
Plăcile de fibrociment tepePAN au o gamă foarte largă de utilizare, atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor. Poți obține economii semnificative prin utilizarea plăcilor din fibrociment în ciuda costurilor inițiale mai mari, în comparație cu alte plăci, datorită longevității lor crescute. Plăcile au suprafață netedă si sunt de culore bej-crem.

Unde se folosesc plăcile pentru construcții

Construcții ușoare, case modulare, case prefabricate

Panourile din fibrociment sunt utilizate pe scară largă în fabricarea și ridicarea organizărilor de șantier prefabricate. Se compune din 2 panouri de perete Betopan fixate împreună cu polistiren expandat sau vată minerală între ele ca material de izolare și acoperite cu cadru din oțel ușor zincat. Sistemul de panouri Betopan este una dintre cele mai practice și rapide modalități de ridicare a taberelor de la locul de muncă, căminelor, clădirilor de birouri, unităților de WC și duș, clădirilor sociale și publice etc.

Pereți interiori, mansarde, tavane

Plăcile din fibrociment pot fi utilizate și în interiorul clădirilor, unde asigură protecția necesară împotrivă incendiilor, având clasa de reacție de foc în funcție de compoziție A1 sau A2. La îmbinarea plăcilor de fibrociment probabilitatea de apariție a fisurilor este redusă.

Documentație pentru plăci construcții

Aici poți să descarci broșurile despre materiale, documentația tehnică, ghidurile de instalare și certificatele de garanție. Contactează-ne pentru a-ți răspunde la orice întrebare legată de plăci construcții.

Betopan

RESURSE

pentru un oraș plin de energie

Suntem alături de tine în procesul de proiectare şi execuţie a unei faţade ventilate, ajutându-te să optimizezi fiecare etapă, economisind timp şi bani, oferindu-ți “soluții la cheie”. Citește mai mult despre promisiunea Ecofort și cele 7 puncte pe care le respectăm în fiecare proiect în care ne implicăm.