PLĂCI CONSTRUCȚII

Material durabil, versatil și economic

PLĂCI PENTRU CONSTRUCȚII

Material durabil, versatil și economic

Placări exterioare, interioare, case modulare – soluțiile de a construi cu fibrociment sunt infinite. În gama Ecofort, găsești plăcile de fibrociment tepePAN și plăcile aglomerate de fibrociment Betopan în diverse mărimi și grosimi.

PLĂCI AGLOMERATE DE FIBROCIMENT CU AȘCHII DE LEMN

fațadă ventilată

Ideal pentru lucrări de construcții durabile

PLĂCILE AGLOMERATE DE FIBROCIENT BETOPAN sunt plăci compozite, alcătuite din ciment, așchii fine de lemn, apă și aditivi. Acest material combină caracteristicile excelente ale cimentului și lemnului pe care poți să le folosești pentru diverse lucrări de construcții de la soclu până la acoperiș. Plăcile sunt de culoare gri și au suprafață netedă.

PLĂCI PENTRU CONSTRUCȚII DIN FIBROCIMENT

fațadă ventilată

Plăci de construcție cu suprafață netedă

PLĂCILE DIN FIBROCIMENT TEPEPAN sunt materiale de construcție multifuncționale cu suprafață plană, alcătuite din ciment și fibre de celuloză. Plăcile au suprafață netedă si sunt de culore bej-crem.

Unde se folosesc plăcile pentru construcții

Construcții ușoare, case modulare, case prefabricate

Panourile din fibrociment sunt utilizate pe scară largă în fabricarea și ridicarea organizărilor de șantier prefabricate. Se compune din 2 panouri de perete Betopan fixate împreună cu polistiren expandat sau vată minerală între ele ca material de izolare și acoperite cu cadru din oțel ușor zincat. Sistemul de panouri Betopan este una dintre cele mai practice și rapide modalități de ridicare a taberelor de la locul de muncă, căminelor, clădirilor de birouri, unităților de WC și duș, clădirilor sociale și publice etc.

Pereți interiori, mansarde, tavane

Plăcile din fibrociment pot fi utilizate și în interiorul clădirilor, unde asigură protecția necesară împotrivă incendiilor, având clasa de reacție de foc în funcție de compoziție A1 sau A2. La îmbinarea plăcilor de fibrociment probabilitatea de apariție a fisurilor este redusă.

Documentație pentru plăci construcții

Aici poți să descarci broșurile despre materiale, documentația tehnică, ghidurile de instalare și certificatele de garanție. Contactează-ne pentru a-ți răspunde la orice întrebare legată de plăci construcții.

Betopan

RESURSE

pentru un oraș plin de energie

Suntem alături de tine în procesul de proiectare şi execuţie a unei faţade ventilate, ajutându-te să optimizezi fiecare etapă, economisind timp şi bani, oferindu-ți “soluții la cheie”. Citește mai mult despre promisiunea Ecofort și cele 7 puncte pe care le respectăm în fiecare proiect în care ne implicăm.