Ce este placa din fibrociment Scalamid?

Plăci fibrociment Scalamid cu imprimare digitală, placă din fibrociment

Plăcile din fibrociment SCALAMID cu imprimare digitală este cel mai nou produs al POZBRUK. Sunt potrivite pentru instalare pe fațade, pereți și podele. Aplicarea lor largă, atât în interior, cât și în exterior, precum și un preț competitiv îi fac să găsească din ce în ce mai mulți entuziaști. SCALAMID este un răspuns la nevoile oamenilor care doresc să aducă o gură de aer proaspăt la proiectele lor de construcție și amenajări interioare și să creeze soluții originale.

Placa din fibrociment de fațadă SCALAMID este fabricată de binecunoscuta companie POZBRUK. Plăcile sunt disponibile în diverse modele și formate. Datorită posibilităților tehnologice moderne, acestea pot fi tipărite pe diferite modele – de la culori uni, până la modele de piatră și beton, imitații de lemn, până la grafică personalizată. Datorită opțiunii de personalizare infinită, acestea sunt utilizate cu succes în diferite tipuri de proiecte de arhitectură. Aceste plăci din fibrociment sunt perfecte pentru restaurante, hoteluri, galerii, școli, biblioteci, birouri și clădiri publice. Datorită versatilității sale extraordinare a aplicațiilor și, în același timp, posibilități nelimitate de imprimare, SCALAMID stabilește noi direcții și oportunități pentru arhitecți, investitori și companii de construcții.

Scalamid, plăci fibrociment, Ecofort, plăci fibrociment colorate

SCALAMID este o placă inovatoare din fibrociment care este perfectă atât pentru interior, cât și pentru exterior. Proprietățile neobișnuite oferite de fibrociment și tehnologia specială de producție fac ca plăcile din fibrociment să fie flexibile, ceea ce extinde mult posibilitățile de utilizare a acestora. Datorită greutății relativ reduse a panourilor (16,8 kg / m2), sunt ușor de instalat și de transportat. SCALAMID este, de asemenea, un material extrem de durabil, rezistent la impact.