Consultanță

Oferim consultanță înainte și pe tot parcursul montajului plăcilor. Oferim consultanță beneficiarilor încă din momentul alegerii soluției optime pentru fațadă.

Prin partenerii noștri oferim, contra cost, servicii de proiectare a fațadei ventilate. De asemenea, ajutăm clienții noștri în alegerea unei stereotomii optime pentru un aspect cât mai plăcut și o optimizare a consumului de materiale.

Nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește montajul! Inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a plăcilor din fibrociment.

Ecofort urmărește lucrările pe întreaga perioadă a montajului pentru a se asigura că plăcile din fibrociment sunt montate corect.

Echipa noastră de consultanți îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări legate de produsele Ecofort. Pentru proiectele tale site-ul nostru oferă o multitudine de informații și materiale, la care se adaugă asistența telefonică de luni până vineri, intre orele 9:00 si 17:00.

Înainte de a începe, pe parcurs și chiar după faza de construcție, suntem implicați în proiectul tău. Colaborând permanent cu întreaga echipă a proiectului, oferim asistență în etapa inițială de ofertare, găsim metode pentru a aduce construcției îmbunătățiri de ordin estetic sau de performanță și propunem variante de reducere a costurilor sau a timpului de execuție.

Alegem cu atenție cele mai potrivite soluții pornind de la o evaluare detaliată a eficienței. În funcție de necesitați, putem furniza produsele noastre în dimensiuni specifice, pentru a reduce cantitatea de deșeuri de construcții.