Consultanță

Resurse, consultanță fațadă ventilată

Oferim consultanță înainte și pe tot parcursul montajului plăcilor. Oferim consultanță beneficiarilor încă din momentul alegerii soluției optime pentru fațadă.

Prin partenerii noștri oferim, contra cost, servicii de proiectare a fațadei ventilate. De asemenea, ajutăm clienții noștri în alegerea unei stereotomii optime pentru un aspect cât mai plăcut și o optimizare a consumului de materiale.

Nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește montajul! Inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a plăcilor din fibrociment.

Ecofort urmărește lucrările pe întreaga perioadă a montajului pentru a se asigura că plăcile din fibrociment sunt montate corect.

Echipa noastră de consultanți îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări legate de produsele Ecofort. Pentru proiectele tale site-ul nostru oferă o multitudine de informații și materiale, la care se adaugă asistența telefonică de luni până vineri, intre orele 9:00 si 17:00.

Înainte de a începe, pe parcurs și chiar după faza de construcție, suntem implicați în proiectul tău. Colaborând permanent cu întreaga echipă a proiectului, oferim asistență în etapa inițială de ofertare, găsim metode pentru a aduce construcției îmbunătățiri de ordin estetic sau de performanță și propunem variante de reducere a costurilor sau a timpului de execuție.

Alegem cu atenție cele mai potrivite soluții pornind de la o evaluare detaliată a eficienței. În funcție de necesitați, putem furniza produsele noastre în dimensiuni specifice, pentru a reduce cantitatea de deșeuri de construcții.