Idei de amenajări interioare cu plăci cărămidă aparentă

Aşa cum menţionam într-un articol despre montajul cărămizii aparente, aceasta reprezintă o soluţie de construcții atât pentru placările exterioare, cât şi pentru cele interioare, având aceleaşi calităţi estetice precum cărămida tradiţională. AÎn acest articol vom vorbi despre placările interioare şi vreau să vă propun câteva idei de amenajări interioare pentru locuinţe. Iată mai jos câteva zone în care cărămida aparentă se încadrează perfect:

1. Baie – Un perete din cărămidă nu îşi găseşte prea des locul în baie, dar rezultatul poate fi unul de-a dreptul spectaculos şi este o alegere inedită, care va scoate din anonimat baia ta.

2. Bucătărie – Cărămida aparentă este un finisaj care se impune, care domină, nu doar prin model, ci și prin textură. Într-o bucătărie este suficient ca această cărămidă aparentă să fie prezentă doar în zona de lucru şi este preferabil să se folosească pentru bucătăriile deschise.

3. Dining room – Cărămida aparentă a căpătat tot mai multă popularitate în rândul arhitecților, care o preferă şi în dining room pentru un plus de originalitate. Combinaţiile de cărămidă aparentă cu muşchi sunt de-a dreptul inedite.

Amenajări interioare cu cărămidă aparentă, dining room,

4. Arcade și tavan – Fiind mult mai uşoare decât cărămizile tradiţionale, cărămizile aparente sunt o soluţie la îndemâna oricui pentru tavane şi arcade, rezultatul fiind unul spectaculos.

Cărămidă aparentă decorativă reprezintă soluția ideală de amenajare a casei tale, dacă te-ai săturat de clasica vopsea sau de tapet. Cărămida aparentă te ajută să realizezi efecte spectaculoase, care vor scoate din anonimat casa ta.