Optimizarea costurilor

Te ajutăm să calculați cantitatea necesară de plăci pentru proiectul tău.

Plăcile Ecofort reprezintă o soluţie de durată pentru izolaţie termică. Fiind uşor de montat şi întreţinut, plăcile din fibrociment Ecofort contribuie la economisirea de resurse şi energie.

Plăcile din fibrociment sunt materialele de construcţii confecţionate din componente naturale şi reprezintă o alternativă ecologică, ce ajută la crearea unui mediu de viaţă sănătos, comparativ cu materialele de construcţii sintetice.

Ȋn compoziţia plăcilor Ecofort intră doar materiale naturale cum ar fi: cimentul, aşchii fine de lemn şi apă. Ele nu conţin azbest sau alte substanţe dăunătoare mediului înconjurător.

Eficienţa termică are un impact important asupra mediului: cu cât mai puţină energie este folosită pentru încălzirea sau răcirea clădirii, cu atât mai puţin dioxid de carbon este emis în atmosferă. Plăcile Ecofort ajută semnificativ la îmbunătăţirea eficienţei termice a unei clădiri şi la reducerea majoră a costurilor de întreţinere. Astfel, temperatura se păstrează constantă şi se fac economii considerabile pe termen lung.

Plăcile Ecofort sunt rezistente la foc, dar în cazul în care ard, nu apar gaze toxice şi fum, cum se întâmplă în cazul materialelor sintetice. Plăcile rezistă foarte bine la oscilaţii de temperatură, la frig şi umezeală. Plăcile Ecofort sunt durabile şi au rezistență sporita la uzură şi impact mecanic.