Panouri Scalamid - o soluție eficientă și pentru decorațiunile interioare

Plăci fibrociment, amenajări interioare, panouri Scalamid, placi fibrociment interior

Plăcile de fibrociment sunt materiale de construcții durabile, făcute din materiale prietenoase cu mediul, extrem de ușor de montat, ce înfrumusețează faţada oricărei clădiri. Cu o varietate de modele ce imită foarte bine piatra, lemnul sau betonul, plăcile de fibrociment sunt ideale pentru orice tip de faţadă.

Acestea reprezintă o alternativă economică şi ecologică a materialelor de construcții tradiționale, păstrând totodată caracteristicile esențiale pe care trebuie să le îndeplinească un material de construcție pentru fațade şi anume: rezistență sporită la umiditate şi mucegai, izolație termică şi acustică, protecție împotriva radiațiilor UV, clasa de reacție la foc A1, buna circulație a aerului etc.

Pe lângă toate acestea, plăcile de fibrociment acoperă şi nevoia constructorilor şi a arhitecților de amenajare a spațiilor interioare cu materiale ecologice, uşor de montat şi economice. Datorită multitudinii de avantaje pe care le oferă, plăcile de fibrociment au câștigat tot mai mult popularitate şi în rândul materialelor de finisaj, fiind un material folosit şi pentru pereți şi podele.

 

Panourile Scalamid sunt plăci de firbociment ce se pot folosi atât pentru faţadele clădirilor, cât şi pentru podele şi pereţi. Cu o gamă largă de modele, plăcile de fibrociment Scalamid sunt extrem de versatile, înfrumuseţând clădirile de birouri, dar şi satiile de joacă ale copiilor.

Plăci fibrociment pentru amenajări interioare, plăci fibrociment interior

Plăci de fibrociment Scalamid pentru pereți

Plăcile de fibrociment Scalamid vin într-o varietate de modele ce imită lemnul, betonul, dar şi printuri digitale dintre cele mai îndrăzneţe, menite se înfrumuseţeze pereţii oricărei clădiri:

Panouri Scalamid, diverse modele

Plăci de fibrociment Scalamid pentru podele

Placa SCALAMID naturală este acoperită complet cu vopsea polimerică, ce conține nanocomponente, selectată dintre culorile standard și peste 2000 de culori NCSRc și RAL. Drept urmare, plăcile au o suprafață netedă care este rezistentă la murdărie și impacturi. De aceea plăcile de fibrociment sunt ideale şi pentru podele, iar modelele disponibile acoperă necesitățile oricărui spaţiu, fie că vorbim de baie, bucătărie sau living room.

plăci fibrociment pentru pardoseală
plăci fibrociment Scalamid pentru podele, panouri Scalamid

Panourile SCALAMID asigură o finisare decorativă de înaltă clasă. Descoperă şi tu oferta completă de modele disponibile şi dă culoare proiectului tău cu plăcile de fibrociment Scalamid oferite de Ecofort!