Placarea cu panouri fibrociment - o alternativă excelentă

Placarea cu panouri fibrociment - o alternativă excelentă

Placarea cu panouri fibrociment este o alternativă excelentă, durabilă și ieftină la opțiunile de placare mai extravagante, cum ar fi lemnul și piatra. Este adesea un material de fundal, ușor texturat, pe care l-ai putea parcurge în fiecare zi și pe care nu îl observi cu adevărat.

Plăcile de fibrociment sunt adesea comparate cu alte materiale, precum panourile din PVC sau aluminiu. Unul dintre principalele motive pentru care arhitecții optează pentru fibrociment față de alte alternative este că, atunci când sunt prezentate toate calitățile, pare un produs mult mai scump. Panourile de fibrociment de înaltă calitate pot imita aspectul pietrei sau betonului la un cost mult mai mic, fără de materialele tradiționale.

Pentru a se plia perfect pe nevoile fiecărui constructor, plăcile de fibrociment sunt disponibile în diferite forme şi colorit. Majoritatea producătorilor mari de placări din fibrociment oferă produse într-o gamă nesfârșită de culori.

Placarea cu panouri fibrociment - o alternativă excelentă

Plăcile de fibrociment orizontale sunt de departe cel mai comun stil folosit pentru ansamblurile rezidențiale. Acest tip de placare implică bucăți lungi și uniforme, care sunt puțin mai groase în partea inferioară decât în ​​partea de sus. Fiecare piesă este instalată pentru a se suprapune peste cea anterioară.

Placide fibrociment verticale. Cu acest tip de placări obțineți un aspect rustic de tip tablă sau un aspect mai curat, cu linii minimaliste simple.

Finisajele din fibrociment variază de la netede la texturate, precum și cele care imită lemnul, piatra și cărămida. În timp ce mulți arhitecți se feresc de imitația materialelor, există un întreg set de avantaje în utilizarea fibrocimentului față de alte materiale. Plăcile de fibrociment sunt rezistente la foc, oferă durabilitate, longevitate și menține un aspect plăcut, cu foarte puține semne vizibile de îmbătrânire. Așadar, dacă ai fost vreodată curios cu privire la potențialul placării cu fibrociment comparativ cu alte materiale de construcţii, atunci Ecofort este soluţia ideală pentru construcţia ta.