Plăci fibrociment finisate Scalamid - o scurtă istorie

SCALAMID este un nou brand al companiei POZBRUK cu aproape 35 de ani de experiență în producția de elemente prefabricate din beton.

POZBRUK, înființată în 1985, s-a transformat treptat dintr-un atelier într-una dintre cele mai mari companii producătoare din industria construcțiilor din Polonia. Există parcuri moderne de mașini în 5 fabrici din centrul, nord-vestul și vestul Poloniei. 

Motto-ul companiei a fost întotdeauna calitatea și tocmai acest lucru i-a determinat pe producători să-şi producă singuri agregate pentru produse, în propriile mine de agregate; pentru a menține curate materiile prime furnizate. Astfel, a fost achiziționat propriul material rulant feroviar.

Producătorii caută în permanență noi tehnologii și noi soluții – panourile de placare versatile SCALAMID sunt una dintre dovezi. Accentul pus pe calitate, inovație și dezvoltare a devenit bază pentru toate activitățile legate de funcționarea companiei – de la selectarea personalului, prin crearea de facilități tehnologice moderne și pregătirea conceptului de produs unic, până la client.

Istoria Scalamid, plăci fibrociment finisate

S-a construit un brand puternic și competitiv, cu produse remarcabile și, cel mai important, o încredere incontestabilă în rândul clienților. Încrederea, care este cea mai importantă valoare pentru Pozbruk. De la începutul activității sale, produsele POZBRUK s-au remarcat prin calitatea lor fără compromisuri. Compania folosește cele mai noi metode de asigurare a calității disponibile și continuă să stabilească un nivel ridicat față de concurență.

Oferte exclusive în cadrul lichidării de stoc

Dă viață proiectelor tale cu plăcile Ecofort la prețuri speciale valabile până la finalul anului sau în limita stocului disponibil.

Profită de ofertă, stocurile sunt limitate!