Plăci fibrociment finisate Scalamid - o scurtă istorie

SCALAMID este un nou brand al companiei POZBRUK cu aproape 35 de ani de experiență în producția de elemente prefabricate din beton.

POZBRUK, înființată în 1985, s-a transformat treptat dintr-un atelier într-una dintre cele mai mari companii producătoare din industria construcțiilor din Polonia. Există parcuri moderne de mașini în 5 fabrici din centrul, nord-vestul și vestul Poloniei. 

Motto-ul companiei a fost întotdeauna calitatea și tocmai acest lucru i-a determinat pe producători să-şi producă singuri agregate pentru produse, în propriile mine de agregate; pentru a menține curate materiile prime furnizate. Astfel, a fost achiziționat propriul material rulant feroviar.

Producătorii caută în permanență noi tehnologii și noi soluții – panourile de placare versatile SCALAMID sunt una dintre dovezi. Accentul pus pe calitate, inovație și dezvoltare a devenit bază pentru toate activitățile legate de funcționarea companiei – de la selectarea personalului, prin crearea de facilități tehnologice moderne și pregătirea conceptului de produs unic, până la client.

Istoria Scalamid, plăci fibrociment finisate

S-a construit un brand puternic și competitiv, cu produse remarcabile și, cel mai important, o încredere incontestabilă în rândul clienților. Încrederea, care este cea mai importantă valoare pentru Pozbruk. De la începutul activității sale, produsele POZBRUK s-au remarcat prin calitatea lor fără compromisuri. Compania folosește cele mai noi metode de asigurare a calității disponibile și continuă să stabilească un nivel ridicat față de concurență.