Plăci HPL
Fundermax

Material atractiv, versatil și rezistent

Plăci HPL
Fundermax

Material atractiv, versatil și rezistent

Partenerul nostru, Fundermax, este liderul mondial în producția de materiale din lemn și laminate premium, oferind placările pentru fațade care sunt atractive, versatile și rezistente. În plus, sunt un partener de încredere pentru întregul proces de construcție.

PLĂCI HPL Fundermax

fațadă ventilată

Plăci HPL 

NG Gloss

Plăci HPL 

NH Hexa

Plăci HPL 

NP Paragon

Plăci HPL 

NT

Plăci HPL 

NY Sky

Panourile Max Compact Exterior calitate F de la Fundermax® 

Panourile Max Compact Exterior sunt produse din duromer-laminat sub înaltă presiune (HPL) conform EN 438-6, tip EDF, fabricate în prese de laminat sub presiune puternică și la temperatură înaltă. Rășinile poliuretanice acrilice, dublu-întărite, asigură o protecție foarte eficientă împotriva intemperiilor, fiind ideale pentru placarea durabilă a balcoanelor și a fațadelor.

LUCRĂRI DE PORTOFOLIU

Avantaje

  • Panourile Fundermax® nu necesită tratament special al cantului
  • Panourile pot fi debitate, perforate, gravate
  • Toate plăcile standard au suprafață antigrafiti
  • Decorul este pe ambele suprafețe a panoului

Proprietăți

  • dublu-întărite
  • potrivite pentru toate aplicațiile din exterior
  • rezistente la intemperii (EN ISO 4892-2), lumină (EN ISO 4892-3), încovoiere (EN ISO 178), impact mecanic (EN ISO 178), zgârieturi, solvenți, grindină,  îngheț și căldură, contactul prelungit cu o -80 °C și +80 °C
  • ușor de montat și de curățat
  • decorative

Cum se montează

Montajul fațadei ventilate nu este complicat, dar există câteva reguli importante care trebuie respectate pentru a avea cel mai bun rezultat pentru instalarea fiecărui material. Poți să descarci documentația tehnică și ghidurile de instalare sau să ne contactezi pentru a-ți răspunde la orice întrebare. Lucrăm cu echipe de montaj care au multă experiență și pe care ți le recomandăm cu încredere. La cerere, inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a plăcilor.

Documentație

Aici poți să descarci broșurile despre materiale, documentația tehnică, ghidurile de instalare și certificatele de garanție. Contactează-ne pentru a-ți răspunde la orice întrebare.

RESURSE

pentru un oraș plin de energie

Suntem alături de tine în procesul de proiectare şi execuţie a unei faţade ventilate, ajutându-te să optimizezi fiecare etapă, economisind timp şi bani, oferindu-ți “soluții la cheie”. Citește mai mult despre promisiunea Ecofort și cele 7 puncte pe care le respectăm în fiecare proiect în care ne implicăm.

Panourile HPL Fundermax® sunt acum disponibile în gama Ecofort