Sistem fațadă ventilată - o alegere durabilă

Sistem fațadă ventilată, Ecofort

În zilele noastre, există o cerere din ce în ce mai mare pentru clădirile verzi pentru birouri și zone rezidențiale. Împinși de acest interes, producătorii de materiale pentru fațade ventilate dezvoltă progrese tehnice pentru a realiza economii de energie. De asemenea, cunoscut sub numele de fațadă, acest sistem de construcție este utilizat pe tot globul de către arhitecții care caută o protecție suplimentară pentru pereții exteriori ai clădirilor lor.

Sistem fațadă ventilată, Ecofort

Fațadele ventilate reprezintă o soluție eficientă în rândul materialelor de construcții pe scară largă, atât în ​​clădirile noi, cât și în renovarea clădirilor vechi. Pentru a respecta toate cerințele așteptate de ingineri şi arhitecţi, dar şi cerute de toate reglementările tehnice ale clădirilor, fațadele ventilate trebuie să fie impermeabile și să aibă o izolație optimă.

Fațada ventilată protejează zidurile structurale ale clădirii de condițiile meteorologice. Astfel, pereţii ventilaţi vor transporta căldura afară. „Efectul coșului de fum” va reduce cantitatea de căldură pe care clădirile o absorb vara, iar iarna pereții ventilaţi reţin căldura, rezultând economii în ceea ce privește încălzirea.

În ultimii ani, fațadele ventilate câștigă tot mai multă popularitate ca urmare a nevoii de a crea clădiri eficiente din punct de vedere al rezistenței, flexibilității și al stilului contemporan.

Oferte exclusive în cadrul lichidării de stoc

Dă viață proiectelor tale cu plăcile Ecofort la prețuri speciale valabile până la finalul anului sau în limita stocului disponibil.

Profită de ofertă, stocurile sunt limitate!